Sælg din brugte iPhone og tjen lidt ekstra, når du køber en ny

At skulle købe en ny telefon, er noget, vi alle kender til. Det er sjældent billigt, og kræver ofte, at du sparer lidt op. Heldigvis kan du sælge din iPhone, så det bliver lidt billigere. Det er jo altid rart. Mange af os har nemlig op til flere gamle telefoner liggende. De ligger egentlig bare og fylder, og er til absolut ingen nytte. Så kan du lige så godt se, om du kan få solgt dem. Lige meget om de så kun kan sælges til en hundredekrone.

Bor du i Århus, så kontakt MobiGo, og sælg din iPhone, hvis du ikke bruger den mere

Lige meget om du har planer om at købe en ny telefon eller ej, bør du overveje at sælge din gamle iPhone. For det er jo ganske nemme penge. Bor du i Århus, kommer MobiGo ovenikøbet og henter din telefon. Alt, du skal gøre, er bare at udfylde et par småting. For eksempel hvilken telefon, du vil sælge samt telefonens tilstand. Det er altså ganske overkommeligt. Lær mere hos https://www.mobigo.dk/saelg-din-iphone/. Jo bedre tilstand telefonen er i, jo mere er den værd. Det er jo klart, at har telefonen defekter, er den mindre værd. For så skal den først ordnes, før den kan bruges.

Udover telefonens tilstand, er der også andre ting, der spiller ind. Eksempelvis hvilken telefon, du vil sælge. Du kan gå helt ned til en iPhone 5, hvilket også er den, der er mindst værd. Hvis du vil sælge din iPhone, hjælper det altså, at du har en nyere udgave. For så er den lidt mere eftertragtet. Der kan være forholdsvist stor prisforskel på en iPhone 5 og 7 for eksempel. Især hvis de begge er i nogenlunde samme tilstand. Har du en gammel iPhone 5 liggende, skal du altså ikke forvente, at du får et stort beløb for den. Men det er stadig langt bedre at tjene lidt, så den ikke bare ligger og fylder i skuffen. Befinder du dig i Randers, kan du med fordel kontakte MobiGo.

MobiGo sørger for, at enhver form for data på din gamle telefon slettes

Når vi har med elektronik at gøre, kan det lede til mange bekymringer. For eksempel at andre kan se din data. Dog vil MobiGo sørge for, at det hele bliver slettet som det første, de gør. Og det er ganske rart at vide. Især hvis du ikke selv helt har styr på, hvordan man gør den slags.

Før du køber en ny telefon, er det altid værd at overveje, om det er nødvendigt. Er din nuværende telefon bare blevet gammel og langsom, er det ganske forståeligt. Er der en defekt på den, kan du måske få den repareret. Dette gør MobiGo nemlig også. En helt ny telefon er som sagt ikke helt billig, så det er altid overvejelsen værd. Føler du virkelig, at du trænger til en ny telefon, kan du jo altid købe en brugt. For de er billigere, og ofte i ganske fornuftig stand.