De perfekte julegaver til virksomheder

Er du på udkig efter de perfekte julegaver til virksomheder, som du samarbejder med?

Så har jeg helt sikkert svaret.

Vi er en virksomhed bestående af 4 medarbejdere, men har 15 unikke b2b virksomheder som vi samarbejder med. De gør en stor del af vores arbejde, og derfor vil vi gerne pleje relationen til dem ved at forære dem nogle julegaver.

Julegaver til virksomheder

Efter en del søgninger fandt jeg frem til Profilkonfekt. Et firma der blandt andet kan levere de perfekte julegaver til virksomheder.

Profilkonfekt sørger for julegaver til virksomheder

Profilkonfekts julegaver til virksomheder virker til at være noget af et scoop for begge parter – altså både for os der giver julegaverne, men også for dem der modtager det.

Deres julegaver til virksomheder er søde eller salte snacks, hvor du kan få din virksomheds navn eller logo graveret i selve emballagen eller din snack.

Det kan eksempelvis være de store tivoli slikkepinde, hvor du får indgraveret dit logo på slikkepinden.

Det kan også være nogle lækre og eksklusive fyldte chokolader, hvor du får dit logo eller navn graveret ind i emballagen på den fine æske af træ.

Julegaver til virksomheder er effektiv markedsføring

Som jeg skrev før så er der en bagtanke med sådanne julegaver. Modparten kan bruge det til kundermøder, messer og så videre, men hvis du giver julegaver til virksomheder, så er det i den grad også værdifuldt for dig.

Denne type markedsføring koster ikke alverden, og er dit visitkort udadtil. Du kan derfor roligt købe et stort parti, og så kan denne slags julegaver til virksomheder stå fremme på skriveborde, være i din kundes bil og alle andre steder, hvor dine snacks bliver set af rigtig mange.

Kontakt Profilkonfekt for julegaver til virksomheder

Min varmeste anbefaling kan derfor gå til profilkonfekt.dk, når du skal tænke over julegaver til virksomheder. De har en meget hurtig levering, og derfor er det også til dig, der måske er lidt sent ude med at få handle årets julegaver.