Personlige gaver til dine kæreste

Det kan være uhyre svært at finde på gode gaveidéer. Hele processen indeholder høje forventninger til både os selv og dem, vi vil give en gave, mens hele spørgsmålet om økonomi også spiller ind. I sidste ende er de personlige gaver dog de bedste, og vi behøver ikke altid at tænke at størst nødvendigvis også er bedst. Noget så simpelt som unikke klistermærker eller en blomsterbuket kan gøre hele forskellen. Her får du din guide til personlige gaver, og gode råd til hvordan du kan glæde dem omkring dig.

En kunst at give gode gaver

Klistermærker

Det er svært at give gaver. Det kan ligefrem være stressende at tænke for meget over familie og venners fødselsdage eller juleaften, idet gavegivning er så stor en del af begivenheden. Som mennesker vil vi altid gerne glæde dem omkring os, og det er på den måde også en helt fantastisk følelse at give vores kæreste noget, de bliver glade for. Det er dejligt at se deres ansigt lyse op, når de åbner gaven eller glædes ved deres overraskelse. Vores usikkerhed ved at finde på gode gaveidéer kommer derfor også fra et godt sted, idet vi blot vil gøre det godt nok og være gode venner, søskende, børn eller kolleger. Samtidig betyder gaver også ofte, at noget skal fejres, og det er derfor ofte også en festlig ting at give hinanden gaver. Små hverdagsgaver i dagligdagen er også hyppige, og på mange måder er disse små og simple tegn på kærlighed endnu mere dejlige end de store og kalkulerede gaver. Overraskelser i hverdagen betyder meget.

Klistermærker

Ligemeget om du planlægger gave-køb til en fødselsdag, juleaften eller blot en helt almindelig onsdag, er personlige gaver altid et stort hit. Ved at skænke sine kære personlige og unikke gaver, føler de sig set og forstået. Gaven får en større betydning, idet den ligefrem er beregnet til præcis den ene person, og på den måde ligger der meget mere omtanke i den fra gavegiverens side. Et kæmpestort gave-tip er personliggjorte klistermærker. Man kan selv designe fine og billige klistermærker på nettet, hvilket er en helt oplagt gave at give til dem omkring dig. Måske din ven er fotograf og går og mangler klistermærker af et af sine motiver? Måske din mor ønsker sig et nyt billede af dig, som du kan give hende i form af adskillige klistermærker til hendes notesbog og opslagstavle? Mangler din kollega en sjov detalje inde på sit kontor? Samler din lillesøster på klistermærker i forvejen og kunne tænke sig nogle stykker med et fedt mønster på? Et klistermærke er en simpel gave, som kan bruges masser af steder og minde modtageren om personen, han har modtaget gaven fra.

Det personlige element

Vi mennesker trives ved tætte relationer, og det er også derfor, at personaliserede gaver er så vigtige. Anonyme, intetsigende gavekort er simpelthen ikke altid nok, og vi ønsker at kunne udtrykke vores følelser for den anden person ved at give den en ekstra tand på gavefronten. Ja, måske vi endda skylder modtageren det at give lidt mere velovervejede og kreative gaver. Vigtigst af alt er, at vi ikke er alt for bange for at give gaver, der er lidt anderledes end normen. Vi behøver ikke altid at give dyre smykker eller designer-lysestager i julegaver. Vi kan tværtimod undersøge andre muligheder og måske endda lave gaven selv. Der findes så mange fede muligheder, der blot venter på at blive opdaget, og vi burde være modige nok til at prøve noget nyt og tænke lidt ud af boksen. Så næste gang der fejres fødselsdag i din vennekreds, er det måske på tide, at du giver en mere personlig gave.