Få den rette transportløsning til din produktion

En produktion er mange ting. En vigtig del af den, er ofte at få transporteret jeres varer rundt i produktionshallen. Og det kan være et omfattende projekt, at få dette til at fungere optimalt. Men heldigvis findes der muligheder for samarbejdspartnere.

Transportløsninger skal der til

For at få optimeret en produktion, så kræver det transportløsninger i form af transportbånd eller lignende ting . For ting, der skal produceres skal jo tilføres forskellige elementer, og det kræver at de kommer rundt i produktionsområdet.
Hos den Randersbaserede virksomhed Dansk Transport Teknik kan de producere og leverer transportanlæg i mange forskellige udformninger. De kan lave anlæg, der passer til deres kunders behov. I forhold til størrelsen på produktet, i forhold til massen af produktionen, i forhold til om der skal være sving og niveauforskel, og andre specialfunktioner. Dansk Transport Teknik kan levere en række forskellige løsninger og gør det blandt andre fødevareindustrien.

Kædetransport og Air conveyor

En af de muligheder for transportbånd som de kan levere hos Dansk Maskin Teknik er bånd, der drives af kæder. Disse bruges typisk til palletransport, har en høj bæreevne, men alligevel en sparsom udformning. En anden mulighed er Air conveyor, der fungerer som luftbaner, der kan få lettere produkter til at blive transporteret med meget høj hastighed. Der blæses ganske enkelt luft op under produktet, så det løftes og bliver skubbet fremad. Super smart løsning.

Micropitch baner

Løsningen med Micropitch baner er noget som Dansk Maskin Teknik også kan levere, er noget, der typisk bruges ved en skarp overgang i transporten. Kæden kan vendes på et meget område med meget lille radius, så det transporteret produkt kan samles op eller overføres mellem baner uden at det vælter eller stoppe. En smart løsning.

Endnu flere muligheder

Dansk Maskin Teknik kan levere totalløsninger, og dermed også andre løsninger, der passer ind til lige præcis jeres behov. For behovet er forskellige fra produktionsvirksomhed til produktionsvirksomhed. Det kan være, at der er behov for plastkædebaner, der er en vedligeholdelsesfri og økonomisk god transportløsning til jeres produktion. Det kan være båndtransport, der bruges når der er brug for et godt kontaktunderlag, der er løsningen. Dansk Maskin Teknik kan også levere rullebaner, der er de bedste til produkter med fladt underlag som kasser eller paller. Det er bare om at få klargjort og beskrevet jeres behov og finde en løsning i samarbejde med Dansk Maskin Teknik. Transporten i produktionen skal optimeres.