4 gode grunde til at tage på bilferie

Sommeren nærmer sig, hvilket betyder sommerferie, solskin og gode oplevelser. Du og familien er sikkert derfor gået i gang med at planlægge jeres næste rejsemål, og har måske i den anledning haft bilferie oppe og vende? Her får du 4 gode grunde til, hvorfor bilferie er en rigtig fed og oplevelsesrig måde at rejse på.

Frihed, oplevelser og smuk natur

Bilferie giver en helt unik følelse af frihed. Du kan køre, hvorhen du vil, når du vil og have så mange stop du vil. Hvilket er en super lækker frihed at have, hvis du eventuelt får en spontan ide eller får øje på noget spændende på vejen. Du styrer altså helt selv tid og hastighed under rejsen, og er dermed ikke er afhængig af stressende boarding og flytider hellere.

Derudover får du også langt flere oplevelser og smuk natur at kigge på undervejs, når i passerer forbi massevis af forskellige og spændende lande. Dette gør rejsen langt sjovere og oplevelsesrig, fremfor at sidde i et fly og kigge på den samme blå himmel i 6 timer.

Ingen begrænsning på hvor meget du må pakke med

I modsætning til fly, så er der stortset heller ingen begrænsning på, hvor meget du må pakke med i kufferten på en bilferie. Hvilket altså gør nedpakningen og ferien langt mindre stressende, da du ikke behøver at gå på kompromis og eventuelt ende ud i at stå og mangle noget på ferien.

Dog er det en rigtig god ide at tænke nøje over, hvordan du laster bilen. Det kan eksempelvis være en rigtig god ide at pakke de tungeste ting nederst, og kun have de lette genstande ved bagruden og toppen af bagagerummet.

Lej en bil

Skulle du og familien eventuelt ende ud i ikke at have nok plads i jeres egen bil, eller måske ønsker at spare jeres egen bil for de mange kilometer, så er en lejebil også en mulighed. Der findes et hav af forskellige firmaer i dag, der giver mulighed for biludlejning til en god og acceptabel pris. Du kan finde mere information om biludlejning på autoprio.dk.

 

Mange steder har i også mulighed for at leje en campingvogn eller tagboks, hvis i ønsker ekstra meget plads under rejsen. Ved at leje en campingvogn, så slipper i også for at bruge penge på overnatninger på dyre hoteller og har samtidig køkken og toilet lige ved hånden.

Mere kvalitetstid med familien

Den sidste gode grund til, at bilferie er en super god løsning, det er, at du får langt mere kvalitetstid med familien. Den lange køretur gør, at i kommer dejlig tæt på hinanden og har masser af tid til at følge op på den manglende kvalitetstid, som der sommetider er svær at finde tid til i en travl hverdag.


Der er altså super mange gode grunde til at tage bilen til din og familiens næste ferie.

Så hvorfor ikke gøre bilen sommerklar? og giv dig selv og familien den fedeste sommer?
Det vil du og resten af familien helt sikkert ikke komme til at fortryde.