Skærm dig mod vejret med en markise

En markise er svaret på dine bønner, når du sidder på terrassen og oplever den stærke sommersol, den halvkraftige vind eller den lette sommerregn. Så er det op med markisen, og du får skabt et mere behageligt udemiljø. En markise kan reguleres i forhold til, hvor langt ud, den skal slås, og om der skal siddestykker på. Den fås i forskellige farver og i forskellige størrelser, og den kan tilmed skræddersys netop dit hus.

Den kan dermed være medvirkende til at forlænge udesæsonen, da temperaturen kan reguleres ved hjælp af en markise. Den gør det også muligt at bruge din terrasse i højere grad, end du kan uden den skærmende markise.

Skærm af mod solen

Det er skønt at sidde på terrassen, når det er varmt og solrigt. Det kan dog godt blive for meget af det gode, når solen står direkte ned, og temperaturen bliver for høj. I det tilfælde er det genialt at kunne trække en markise ud og dække af for solen.

Du kan trække markisen helt eller delvist ud og dermed opnå en langt mere behagelig temperatur. Desuden vil du være skærmet mod den skarpe sol, uden at du behøver at knibe øjnene sammen eller have solbriller på.

Det øger også muligheden for at tage forskud på sommerens glæder, at du kan få læ og holde på varmen i de køligere perioder. Med en god markise kan du optimere udemiljøet og forlænge den dejlige sommerperiode se eksempelvis på disse eksempler https://www.gundsoe-markiser.dk/forside.

Skærm af for regnen

Den danske sommer er ikke altid så trofast, som vi kunne ønske. Selv om temperaturen er lun nok, så er der ikke meget ved at sidde udenfor, hvis det regner eller blæser. I tilfælde af småregn kan du fint sidde godt og tørt under en markise. Når det er en mulighed, så stiger antallet af dage, hvor du kan sidde udenfor markant.

Du får også mulighed for at blive siddende udenfor på de lune sommeraftener, for når markisen er slået op, så bliver du ikke generet af, at duggen falder.

På den måde er der flere situationer, hor markisen redder dit ophold på terrassen.

Få en skræddersyet markise

En markise fungerer mest optimalt, når den passer helt perfekt til husets mål. Du bør derfor få målt op og monteret den sådan, at den sidder helt tæt op til muren, og den følger husets linjer. Gør den det, får du helt klart mest glæde af den.

Bestil gerne et uforpligtende besøg af forhandleren som det første skridt til din individuelt designede markise. Herefter kan der så eventuelt tages mål, vælges stof og så videre i den videre proces. Dermed kommer du til at have en markise, der er skræddersyet til netop dit hus.

Du kan også selv få indflydelse på, om der skal være sidestykker på, og om den skal have indbygget lys eller andre finesser. Dermed får du en markise, som er lige, som du gerne vil have den. Herfra er det bare at nyde hele den udvidede sæson under din nye markise.