Svært ved at følge med? Køb nogle DYRBERG/KERN ure

Du kender navnet

Navnet kender du uden tvivl, for det er jo naturligvis DYRBERG/KERN. Et af de fedeste designs man kan finde på danske hylder, og det er det altså med god grund, for det er netop dette design som får folk til at løbe rundt i gaderne og hyle om hvordan dansk design er det bedste i verden. Jeg var personligt ikke særlig interesseret i design før jeg første gang lagde mine øjne på et par DYRBERG/KERN ure. Der var et eller andet ved dem, som bare talte til mig. Det lyder måske lidt mærkeligt og jeg kan godt forstå hvis du ikke helt synes at det giver mening, men der var altså bare noget ved dem som sagde til mig, at jeg skulle overveje at kigge på design. De er både hamrende komplicerede men igen beholder de også en stor del simplicitet. De skriger deres budskaber men på samme tid er de også stille og rolige og dvæler ved deres egne egenskaber frem for, at skulle gøre enhver bevidst om at de er der. Nej, DYRBERG/KERN ure er der ikke for at tage din opmærksomhed, for de ved godt, at de ikke har brug for den. Det eneste DYRBERG/KEREN ure beder om dig er, en arm at dvæle på eller et sted at sidde. Og derfra er det så folks egne fortolkninger af det som betyder noget.

Men selvom de ikke beder om, at folk skal kigge på uret, så kan jeg garantere dig for, at de kommer til at kigge på det før eller senere. Der er noget ved DYRBERG/KERN som bare har brug for at blive lagt mærke til og skal nydes. Det er det perfekte ur til enhver lejlighed. Jeg er sikker på, at dette ur altså vil være en god vare for dig. Men så er det jo så, at man begynder at tænke på, om prisen måske er for meget? Og det er jo også problematisk, for det er ikke nemt at skulle bruge mange penge på ure, men det er derfor, at jeg siger til dig der er steder hvor du kan finde disse ure til ingen penge næsten. Du kan klikke her for at vide mere.

 

Svære valg

Men så kommer du jo så til det rigtig svære valg. Det svære valg er jo så naturligvis helt præcis hvilket ur det er du skal have. Jeg ved det ikke personligt, selv da jeg skulle vælge ure kunne jeg ikke bestemme mig, så jeg valgte at købe flere af dem så jeg kunne have forskellige på til forskellige tidspunkter. Det er i min mening den bedste mulighed for mig, for jeg kunne overhovedet ikke finde ud af noget jeg selv burde gøre. Men jeg kan ikke tale for dig, og det er bedst at du selv finder ud af, hvordan det er du skal tackle dette problem. Det eneste jeg kan gøre nu er, at ønske dig held og lykke med dine eventyr og sige – du kommer ikke til at fortryde det.