Gaveæsker med logo

Betyder personlighed og unikhed også noget for dig? Så skal du også have gaveæsker med logo. Gaveæsker med logo vil gøre din gave mere personlig. Din gaveæske vil være noget, der kun findes hos dig. Du kan se mere her om gaveæsker med logo: http://eurographic.as/tryk-af-aesker/

 

Din personlige gaveæske vil give modtageren et godt indtryk – du kan gøre æsken kærlig og sjov – kun din kreativitet sætter grænser. Hvis du har et større firma, er det særdeles vigtig med en gaveæske som er specielt for din virksomhed. En speciel gaveæske vil være noget helt særligt for din virksomhed. Dine kunder vil kunne genkende dit firma og produkter bare fra æsken. Derfor er din æske mere vigtigere end du måske tror. Det er den dine kunder ser, før de ser selve produktet. Det betyder, at æsken er med til at opretholde din image – og den skal bare være i orden, for dine kunder er dem der reklamerer for dig i offentligheden og blandt deres egen omgangskreds.

 

Så æskens design er vigtigt i forhold til brandingen. Før kunden ser produktet, ser de æsken – æskens design er vigtig i marketing. Din æskes udseende er kundens første håndsindtryk af dig – jo bedre dette er jo mere vil kunden huske dig og din virksomhed. Flotte æsker er et godt marketing tricks. Men ud over at æskes æstetisk skal være pæn og repræsenterer din virksomhed, skal den også være beskyttende. De bestilte varer skal ikke tage skade under transporten. Derfor er en æske ikke bare en æske. Bestil dine æsker fra professionelle, der ved hvad de arbejder med.

 

Vælg dine æskers form og design

 

Du kan selv vælge hvordan dine æskers form skal være – du er med til at designe dem. Rektangel, kvadret, femkant eller rund – kun din fantasi sætter grænser og hvis du ønsker hjerteformede æsker, så er det også muligt. Det er dig der bestemmer, hvordan æskerne skal se ud. Slip din fantasi løs.

 

Hvis du ikke ved hvilke æske model der passer dine produkter, skal du ikke fortvivle. Der er hjælp at hente. Du kan fortælle om dine produkter og lade specialisterne vejlede og give dig gode råd om, hvilke form for æske der er optimalt for dig. Hvis du har flere forskellige produkter, kan det også være, at du skal have flere forskellige slags æsker – men logoet skal være ens. Så er der på en måde også et gennemgående tema i dine æsker, som repræsenterer din virksomhed.

 

Logo og æsker er vigtige, det er det kunden vil huske. Det skal også være pænt, således at kunden også kan bestille det direkte som gave til en anden, det kræver at kunden kan stole på din indpakning. Derfor bør du gøre dig umage, når du skal finde dine æsker. Det er marketing, forestil dig det som visitkort. Det er det, kunden står tilbage med. Jo mere anderledes og kreativt det er, jo større er chancen for netop din virksomhed bliver husket. Bestil nu dine unikke gaveæsker med logo!