Sådan træner du din hund

Er du nogensinde stødt på en hundeejer, der ikke havde fuld kontrol over deres hund? Og rullet øjne af dem for ikke at have kontrol. Det tror jeg, at de fleste har. Du svor, du aldrig nogensinde ville være sådan en hundeejer, når du fik en hund. Truth be told, så er det ikke altid ligetil, at have styr på eller kontrol over en hund.

Uanset, hvilken situation du er i, så er det aldrig sjovt, hvis din hund ikke lystre. Vi har derfor samlet nogle gode råd og tip til, hvordan du kan få din hund til at lystre.

Beløn din hund

Er der noget der kan motivere en, så er det rosende ord og belønninger. Det samme gælder for din hund. Du kan lave nogle forskellige øvelser med din hund, hvor du er sikker på at den kan fuldføre opgaven.

Får du din hund til at kunne fornemme, at den har gjort det rigtigt, så vil den synes det er sjovere at lystre dig. Specielt, fordi der venter en godbid bagefter. Det er også vigtigt, at du sørger for, at der er en variation af godbidderne.

Vi kender det selv, når vi får for meget af noget bestemt. Din hund har også brug for at smage andre spændende ting. Vi kan helt klart anbefale Gastrofoder.dk’s sunde godbidder og snacks, der indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for. Din hund vil takke dig.

Sådan får du mere ud af gåturen

Det kan være en god ide, at gøre det til en vane, at klemme hundetræning ind i de daglige ture. Det behøver ikke at tage alverdens tid. Du kan starte stille og roligt ud. Du kan for eksempel starte med at gå en rolig tur. Derefter kan du stoppe op et par gange i løbet af en tur, og kalde din hund til dig.

Reagerer din hund ikke, når du kalder, så blive stående indtil der kommer en reaktion. Kommer der stadig ikke en reaktion, så kan prøve at trække hunden til dig. Det er yderst vigtigt, at du er 100% fokuseret, når du skal træne din hund. Husk altid at belønne hunden med en god godbid, når den er lykkedes med noget. Happy tummy, happy life. Du kan finde en masse lækre, sunde snacks fra Gastrofoder.dk. 

Vær’ tålmodig

Det kan nogen gange være frustrende, at skulle være tålmodig. Det er ofte lettere sagt end gjort. Du skal huske på, at det ikke kun din hund, som skal præstere. At kommunikere med en hund, er nogen gange sværere end at kommunikere med mennesker. Nogen gange.

Du skal kunne vise din hund, hvad det er, du gerne vil have den til. Den ved ikke, hvad den skal gøre, hvis du ikke lærer den det. Det er derfor enormt vigtigt med tålmodighed. Alting tager tid, som man siger.