Riv ned, byg nyt eller renover det du har

Den letteste løsning er bare at rive det hele ned og starte forfra. Det er også den absolut dyreste måde at gøre tingene på. Hvis det ikke er absolut nødvendigt, er det både det bedste i forhold til miljøet og pengepungen at overveje renovering. Renovering behøver ikke blive en vanvittig dyr opgave. Meyland Tømrer, som kommer i både Århus, Egå, Risskov og på hele Djursland, kan tilbyde dig en fornuftig pris på grundig renovering.

Et håndværkertilbud kan gå alle veje

Har du købt et hus i kategorien håndværkertilbud, så kan du være både vildt heldig og helt ekstraordinært uheldig.

Et håndværkertilbud kan være det bedste køb du nogensinde har gjort. Har du selv en håndværker i maven og skal kun bruge lidt hjælp til selve renoveringen, så kan du være heldig at det bare betyder et par måneders byggerod. Renovering er det tømre er rigtigt gode til

Et håndværkertilbud kan desværre også gå den anden ven. Renovering i lange baner og uden ende. Måned efter måned uden køkken eller bad. Så, er det man begynder at spekulere i en nedrivning og bagefter at starte helt forfra. Renovering er det tømre er rigtig gode til, tag en snak med din lokale tømmer og se om der ikke alligevel findes en løsning.

Huse med år på bagen kræver renovering

Renovering af ældre huse kan give dem helt nyt liv, og få dem til at fremstå med fordums charme og glans. Ejer du et hus med år på bagen, eller har du lige overtaget sådan et hus, bør du kontakte din lokale tømmer. Renovering behøver ikke koste det blege. Desuden kan en renovering deles op. Du kan starte med det ydre, det første år. De følgende år kan du tage et rum af gangen indvendigt.

Undgå nedrivning når det er muligt

Renovering bør altid være første løsning. Bæredygtighed handler om at forlænge levedygtigheden af alt hvad vi forbruger. Det gælder også huse og alle de byggematerialer vi bruger til dem. Tænk i miljø, genbrug og bæredygtighed, når du står med et hus, der kan renoveres.