Proenza Schouler – opnå ægte New Yorker stil

Mange lader sig inspirerer af USA, når det kommer til mode – mere specifikt New York. Og du kan med fordel gøre det samme.

Ét af de mærker, som det giver god mening at kigge i retning af, hvis du er helt vild med måden, som de klæder sig på over i storbyen, er Proenza Schouler. Deres kollektioner er nemlig indbegrebet af New York blandet med kunst, og derfor skaber de nogle helt særlige items, der bestemt er værd at investere i.

Læs meget mere om Proenza Schouler lige her, hvis du vil blive klogere på det fascinerende mærke og de styles, de kan tilbyde dig.

Hvem er Proenza Schouler?

Proenza Schouler er et mærke baseret i New York, der har fokus på både tøj og accessories til kvinder. Mærket blev skabt helt tilbage i 2002, hvor Jack McCollough og Lazaro Hernandez valgte at slå sig sammen til deres sidste projekt hos Parson’s School of Design – hvilket også var deres første kollektion.

Mærket er en fusion af godt håndværk og opmærksomhed rettet mod detaljen, og de lader sig særligt inspirerer af samtidskunst og ungekulturen i storbyen.

Det er altså et mærke, der kan noget helt specielt, og det er tydeligt at se i samtlige af deres mærker.

Proenza Støvler – et godt sted at starte

Hvis du gerne vil begynde at klæde dig i luksuriøse items, men ikke helt ved, hvor du skal starte, så kan du med fordel undersøge de mange forskellige Proenza støvler. De har et bredt udvalg af forskellige typer; hvor nogle kombinerer noget futuristisk med stilen, der var populær tilbage i 40’erne, er andre modeller mere præget af den nutidige mode. Dette skyldes, at begge dele ses i New York, og at vi lever i en tid, hvor du kan gå i lige netop det, der passer bedst til din stil.

Proenza støvlen er netop så godt et sted at starte, fordi den kan se ud på mange forskellige måder. Du kan derfor vælge lige netop den, som du tror, du vil kunne bruge i mange år frem. Når du er oppe og betale flere tusinde kroner for et par sko, så er det vigtigt, at du vil kunne bruge dem i mange år – også selvom din stil udvikler sig. Derfor er det vigtigt at tænke over dit valg, så du ikke fortryder det nogle år ude i fremtiden.