Printplade fremstilling specielt til din virksomhed

Der kan være mange fordele ved at få lavet en printplade specielt til din virksomhed. Først og fremmest bliver det muligt for jer at få lavet printpladen præcis, som I gerne vil have den. Virksomheden Elprint har stor erfaring med at lave printkort, der er lavet præcis til jeres virksomhed. De har for eksempel arbejdet sammen med vindmølleindustrien, rumindustrien og mange større og mindre virksomheder. Du kan læse mere om dem på http://www.elprint.dk/Printkort.

Hvad er det særlige ved Elprints printkort? Spørger du måske dig selv nu. Det særlige er, at de arbejder med et såkaldt mix printkort. Det er et printkort, der giver mulighed for at lave den samme form for print hver gang. Det er lige meget, om det er et simpelt eller et kompliceret print. Det er derfor, at det er så smart at arbejde sammen med dem. De forskellige prints kan alle laves fra det samme produktionspanel. Det gør processen meget hurtigere og meget nemmere.

Det er jo vigtigt i enhver virksomhed, at processen glider som smurt. Det er frustrerende og irriterende for både ledelse og medarbejdere, hvis produktionen går i stå på grund af tekniske problemer, men det vil altså ikke ske med et eller flere af Elprints printkort.

Forskellige typer af printplade fremstilling

Elprint laver en række forskellige typer af printkort. Det giver jer mulighed for at vælge den, der passer allerbedst til jeres virksomhed. De laver for eksempel et rigid printkort. Det er et kort, der passer til de flestes behov. Det kan nemlig passe til FR4. Det er derfor et meget populært printkort.

De laver også et aluminium printkort. Det er et kort, der har en høj varmeledningsevne. Det kan være smart i nogle typer af virksomheder. Det er derfor et mere specialiseret kort, og det er ikke sikkert, at du har brug for denne type kort. Du er dog altid velkommen til at kontakte Elprint, hvis du er i tvivl om, hvilken type kort du skal have.

Udover de to nævnte laver Elprint også et HDI printkort. Det er et kort blinde og buriedvias. Det er altså et meget kompliceret kort. Igen er det ikke sikkert, at det er det, I har brug for i din virksomhed, da dette kort i højere grad dækker et specialbehov.

Elprint laver også flex og rigid-flex printkort. Det er kort, der giver mulighed for fleksible prints. Hvis du har brug for et flex eller et rigid-flex printkort, men du gerne vil have et, der er billigere, kan et rigid-soft være en løsning. Det samme kan et vridningselement. Begge de to sidstnævnte kan nogenlunde det samme, som et flex eller et rigid-flex printkort.

Få hjælp til printplade fremstilling

Måske har du helt styr på, hvilket printkort du skal bruge. I så fald er der jo ingen ko på isen, så er det bare om at få bestilt et. Det kan også være, at du er lidt i tvivl om, hvilket printkort der egentlig vil hjælpe din virksomhed på den bedste måde. Hvis det er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte Elprint. De vil meget gerne høre om, hvad dine behov er, så de kan hjælpe dig videre i processen.

For dem er kundeservice en stor og vigtig del af deres forretning. De ved, hvor vigtigt printkortet er for din forretning. Det er derfor vigtigt, at I sammen finder frem til det printkort, der vil passe bedst til din virksomhed. Det vil give jer de bedste resultater. Det er uanset, om I beskæftiger jer med produktion, eller om I er en forskningsbaseret afdeling. Begge dele skal køre optimalt, for at I kan få en god arbejdsdag.