Disse temafester egner en helstegt pattegris sig godt til

Skal du holde temafest for dine venner, på arbejdet eller i en anden sammenhæng, har du sikkert været på udkig efter noget mad, som vil passe til dit tema. Kommer der mange mennesker til festen, kan det være en god ide, at du vælger at servere helstegt pattegris for dem. Der er mad til mindst 40 mennesker med alt det lækre kød og tilbehør som salater og kartofler, der er til. Her kommer nogle gode bud på, hvilke temafester som en helstegt pattegris vil passe perfekt til:

  • Vikinge- eller middelaldertema: Den rustikke oplevelse i at hente store stykker kød fra grillen passer perfekt til et tema med vikinger eller middelalder. Maden skal ikke være for pæn til sådan en fest, men der skal selvfølgelig stadig være rigeligt af den – og øl. Læs mere om helstegt pattegris Randers her: http://www.fest-diner.dk/helstegt-pattegris
  • Cowboytema: En anden god mulighed for et tema, hvor der er grillet gris til, er et cowboytema. Der vil grisen også passe rigtig godt ind. Maden på prærien var primitiv, og du kan vælge noget mere rustikt tilbehør til. Det kan for eksempel være salater med bønner og råstegte kartofler. Det vil også lede folks tanker hen på det hårde liv med at drive køer. Læs mere om tilbehøret til helstegt gris her: http://www.fest-diner.dk/
  • Stenalderfest: Hvis I skal klædes ud som stenaldermennesker eller måske dem fra The Flintstones, vil det også passe godt til, at I mæsker jer i noget grillet gris. Det vil virkelig sætte prikken over i’et i forhold til jeres tema.
  • Fodboldtema: I kan også holde et fodboldtema, hvor der er masser af øl, grillmad og fodbold på storskærm. Det behøver ikke at være nogen nye kampe. Find for eksempel EM finalen fra 1992 og vis den. Det vil være et sikkert hit. Server dertil masser af stegt gris.

Hvis du selv har mod på at grille grisen, kan du nemt gøre det. Hvis du hellere vi have en anden til at stå for det, kan du hyre en kok til det. Det er en god mulighed for dig for at kunne være en del af festen. Hvis I er flere, der står for at arrangere festen, kan I skiftes til at stå og passe grillen. Det er særligt en god ide, hvis I har et stramt budget. I kan nemlig spare nogle penge ved selv at stå for det.