Hvilken type præmie skal du vælge til klubbens konkurrencer?

Der er ikke noget som det sammenhold og den hygge, der er i de lokale klubber. At dyrke sport er både sundt for sindet og for kroppen. En af de måder, hvorpå mange får drivet til at yde lidt ekstra og blive dygtigere, er ved belønninger til konkurrencer. Det er fedt at slå sine egne rekorder og nå sine mål, men det er da endnu federe at vinde en præmie i form af en medalje, en pokal eller andet som bevis på, at man har ydet en flot præstation. Det er også en måde for klubber at holde interessen oppe hos deres medlemmer.

Billige præmier til konkurrencer – ideelle til små, lokale klubber

Spørgsmålet er så, hvilken type af præmier, man skal vælge. Små klubber har ofte ikke så meget luft i økonomien, men det betyder ikke, at der ikke skal være råd til præmier. Hvis i som klub leder efter en billig form for præmier, så er der et part typer, der ikke koster så meget, men som stadig er flotte og noget, som deltagerne vil blive glade for og have lyst til at vise frem.

Her er nogle bud på billige præmier:

  • Medaljer
  • Statuetter

Medaljer er den billigste type af præmier, i kan vælge. Hvis i køber medaljerne online, så vil i kunne finde dem til helt ned under 10 kr. pr. stk., hvor der følger et fint medaljebånd med – helt gratis. Og her er der ikke tale om kedelige præmier.

Der findes mange forskellige, smarte designs, man kan vælge imellem. Nogle typer er meget neutrale i designet, så de kan bruges til mange forskellige sportsgrene, hvorimod andre har illustrationer af en bestemt sportsgren. Det kan eksempelvis være en fodboldstøvle og en fodbold, der egner sig perfekt til fodboldstævner, eller det kan være en illustration af en svømmer, der egner sig perfekt til svømmestævner.

Søde præmier til børnene

Man kan også få deciderede børnemedaljer. Disse er gode til lokale events og konkurrencer, der afholdes for børn. Børnemedaljer har et sjovt udtryk, der tiltaler børnene, men samtidig er det tydeligt at se, at det er en rigtig præmie.

Forskellige farver at vælge imellem

Der er typisk tre farver, der går igen ved denne type af præmier: Guld, sølv og bronze. Man kan dog også få dem, hvor en del af illustrationen er sort. Det ser lidt eksklusivt ud. Der kan også være lidt forskel på størrelsen af de enkelte medaljer.

Kort indgravering på bagsiden

På forsiden er den illustration, som i har valgt. På bagsiden kan i vælge en tekst, der indgraveres. Vær dog opmærksom på, at det er begrænset, hvor meget der kan stå, da der jo ikke er så meget plads at indgravere tekst på grundet præmiens størrelse.

Fine gaveæsker til at overrække præmien i

Vil i gerne gøre det lidt ekstra eksklusivt, så kan i vælge at købe gaveæsker, som medaljerne skal ligge i. Det udstråler en vis form for prestige, og så er det ikke så dyrt at købe disse gaveæsker.

Statuetter

En anden type præmie, der ikke koster så meget, er statuetter. Disse koster dog lidt mere end medaljerne. Statuetter er meget anvendt ved blandt andet hundeudstillinger og i ridesporten. Tager man sportsgrene som fodbold, håndbold og lignende, så er det mere normalt at anvende medaljer.

Køb præmierne online og få den bedste pris

Køber i præmierne online, så får i ofte de bedste tilbud og laveste priser. Køber i fra en god webshop, så kan i have præmierne i løbet af 1-3 hverdage.