Her er de tre kontorartikler, du kan spare allerflest penge på

Hvis du har et hjemmekontor, eller du er ansvarlig for driften af et kontor på din arbejdsplads, ved du godt at kontorartikler kan være en rigtigt stor udgift. Der er dog masser af penge at spare på gode OfficeDeals, hvis man ved hvor man skal lede. Kontorartikler er ofte en tilbagevendende udgift, der kan blive til rigtigt store beløb i det lange løb. Derfor er det en rigtigt god idé at sætte sig ind i disse tre kontorartikler, man kan spare mange penge på, hvis man vælger de rigtige OfficeDeals.

Køb billigt hvidt A4-papir

Mange kontorer udskriver et væld af dokumenter hver eneste dag. Det kræver meget papir, som koster penge. Der er dog stor forskel på, hvad papirforhandlere tager for deres A4-papir. Hvis du vil lave nogle gode OfficeDeals, kan du med fordel købe af engros-forhandlere, der kun sælger store mængder af papir ad gangen. Det kan godt virke voldsomt at købe mange tusinde stykker papir på én gang, men det er en ressource, du nok skal få brugt på et eller andet tidspunkt, og som du kan spare mange penge på ved at købe i store mængder.

Der er også mange penge at spare ved at købe genbrugs- eller delvis genbrugspapir. Papiret kan have en lidt mindre perfekt hvid og blank overflade, men det er som regel ikke noget, der går ud over læsbarheden af et dokument. Samtidig er det en smule billigere, hvilket kan løbe op i en markant besparelse, hvis du skal købe flere tusinde stykker papir. Endeligt har genbrugspapir en lavere miljøbelastning, og du kan på den måde være med til at bidrage til den grønne omstilling ved at benytte dig af disse OfficeDeals.

Anskaf en laserprinter

En af de meste pengebesparende OfficeDeals, du overhovet kan lave, er at investere i en laserprinter frem for en blækprinter. Med en laserprinter slipper du for at skulle købe store mængder af dyre blækpatroner til dine udskrifter. Samtidig er laserprintere langt hurtigere til at printe, hvilket vil effektivisere arbejdet på dit kontor. En laserprinter er altså en af de OfficeDeals, der både sparer dig for penge og tid.

Køb borde og stole af god kvalitet

Mange tror, at de aller billigste borde og stole til kontoret er blandt nogle af de bedste OfficeDeals, der findes. Det er også rigtigt, at man i første omgang kan spare rigtigt mange penge på at købe disse. Det tyder dog på, at de helt billige borde og stole faktisk mindsker effektiviteten på arbejdspladsen markant. Derfor er lidt dyrere borde og stole af god kvalitet faktisk bedre OfficeDeals på lang sigt, fordi de øger effektiviteten på kontoret.

Noget af det vigtigste at kigge efter, når man skal købe gode borde og stole er gode hæve-sænke-mekanismer. Disse er meget ergonomiske, fordi de kan skabe en optimal arbejdsstilling. Det øger produktiviteten og arbejdsglæden, og det mindsker risikoen for arbejdsrelaterede skader markant.