Bliv bartender i egen bar

Det kræver lidt øvelse at lave superlækre drinks, som kan hamle op med dem, man får serveret i byens barer. Det kan være svært at opnå, men langt fra umuligt. Hav lidt tålmodighed, og start fra bunden, når du lærer om forskellige typer af alkohol, hvilke ingredienser, der harmonerer godt med hinanden.

Investér til tid i det, og indvester med lidt penge i gode ingredienser til hjemmebaren. Bag bardisken kan det hjælpe at have de rette redskaber, is klar i en isterningmaskine og fine glas at servere de forskellige drinks i. Suppler med sugerør af metal eller bambus – alle bør have interesse i genanvendelige materialer.

Iskolde drinks

Lær at lave de lækreste iskolde drinks, som både du og dine gæster vil nyde. Ingen vil sige nej til en lækker drink, hvis den er lavet ordentligt. Start eventuelt med at blive superdygtig til at producere din egen yndlingsdrink.

Elsker du for eksempel gin & tonics, så beslut dig for at blive den bedste til at blande netop dem. Læs om din yndlingsdrink på nettet, og forhør dig i din lokale vinbutik. Typisk har butikker med et bredt sortiment af alkohol et hold af ansatte, som er rigtig dygtige til at vejlede dig, der vil indrette en hjemmebar.

Vælg de bedste ingredienser, du kan finde. Selvom det umiddelbart kan blive lidt dyrt, så er det uden tvivl værd at investere lidt penge i ingredienser som gin, tonic eller hvad, der nu skal i din drink, i høj kvalitet. Det smager helt klart bare meget bedre, når råvarerne er god kvalitet og ikke de billigste fra supermarkedet.

Slut af med at sikre dig, at du har færdige isterninger på køl, og at der er nok isterninger i baren til, at ingen gæster sidder med lunkne drikke i løbet af aftenen. Det er lettest at have isterninger parat i hjemmebaren, hvis man har en isterningmaskine. Derfor er denne maskine en af de få ting, der kan vise sig at være vigtigst i din bar – ikke mindst, hvis du gerne vil fremstå mindre amatør-agtig.

Den bedste hjemmebar

Isterningemaskine, gode råvarer, flotte glas, lækker musik og dæmpet belysning vil de fleste mene, er de vigtigste ingredienser i en god hjemmebar. Endnu vigtigere er dog selskabet. Der er nærmest intet sjovt ved at ligge inde med en lækker bar, hvis gæsterne udebliver. Derfor er dét, du skal investere allermest tid i faktisk dine relationer. Det er jo dem, du gerne vil glæde med lækre drikkevarer!

Mærk efter, når du er sammen med venner, familie og bekendte. Hvem gør dig egentlig glad at bruge tid sammen med, hvis du skal være helt ærlig? Det er sådan, du bliver den bedste bartender i din bar. Det vil sige ved at stråle af godt humør og glæde over de mennesker, der befinder sig på den anden side af bardisken. Tilsæt naturligvis også lige en god playliste. Der er ingen fest uden musik, og ingen dans uden glade toner. Og så kan du og gæsterne jo køle ned med en kold drink efter dansen.