Salg af malerier og plakater hos Galleri Mynewart.dk

Galleri Mynewart.dk sælger kunst til danskerne. Køb din næste grafiske plakat eller dit næste moderne maleri hos galleriet.

 

Galleriet Mynewart.dk er etableret i begyndelsen af 2016 af iværksætter-parret Malthe og Julie fra Sønderborg på Als. Parret grundlagde Galleri Mynewart.dk, idet de ønskede at gøre op med de forholdsvis høje priser på kunst til hjemmet.

 

I løbet af galleriets korte levetid har det formået at blive et af Danmarks største gallerier på nettet.

 

Abstrakte malerier til salg online

 

Galleriet har en klar vision om, at alle skal kunne finde deres næste flotte stykke kunst til hjemmet i det store udvalg. Udvalget er derfor også nøje udvalgt efter kundernes ønsker, og derfor er det især de abstrakte malerier, der går igen. Farverige og abstrakte malerier er nemlig det som kunderne i stadig stigende grad efterspørger.

 

I dagens Danmark er der rigtig mange danskere, der gerne vil have abstrakte malerier til deres vægge. Især farverige abstrakte malerier er et stort hit blandt de danske kunder. Hvor stilen førhen bar mere præg af malerier af landskaber og portrætter, har der igennem de seneste årtier været en markant ændring, der har betydet, at langt de fleste efterspørger den abstrakte kunst – altså kunst, der som sådan ikke forstiller noget bestemt. Årsagen hertil ligger formentlig i, at langt de fleste af os flytter ind i nye og moderne boliger, der er strømlinede både hvad angår selve boligen såvel som det øvrige inventar. Den abstrakte kunst skaber her en flot modpol til dette, og er med til at give boligen en charme og et unikt look, som de fleste af os finder ganske indbydende.

Hvis du ønsker at investere i et flot abstrakt maleri kan du med fordel besøge galleriets hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse i det store udvalg af abstrakt kunst – der er noget til enhver smag. Galleriet, der er Danmarks største galleri på nettet, arbejder hele tiden på at forny og forøge sit udvalg af abstrakte malerier, således at der er noget til enhver smag.

 

Alle malerierne hos Galleri Mynewart.dk er håndmalede malerier. Kunstnerne som maler for galleriet er udenlandske kunstnere, der sætter en stor ære i deres værker. Udover at levere kunstværker til Galleri Mynewart.dk har de også deres egne gallerier, hvor de udstiller deres malerier.

 

Salg af plakater – Plakater med citater er in

 

Galleriet sælger også flotte og moderne plakater til de danske hjem. En af den type plakater, der virkelig hitter hos de danske kunder er plakater med citater.

 

I samarbejde med en land række danske såvel som udenlandske grafikere har galleriet fået udarbejdet et stort udvalg af plakater, der nu er til salg på galleriets hjemmeside. Udvalget indeholder blandt andet fotokunst, plakater med citater samt grafiske design plakater. Alle plakaterne er designet med henblik på at være en del af det moderne danske hjem.

 

Du kan købe galleriets plakater som traditionelle enkelt-plakater samt som de moderne gruppe-plakater. Sidstnævnte betyder, at plakater – eller plakaterne – består af mere end én, der til sammen danner et motiv, et citat eller andet. Dette har været meget populært indenfor maleriernes verden de seneste par år, hvorfor galleriet har valgt også at satse på dem i plakat-kategorien.

 

Plakaterne på galleriets hjemmeside fås i størrelserne 30×40 og 50×70 cm. Dertil kan der købes danskproducerede rammer af høj kvalitet, der passer til plakaterne. Rammerne fås i mange forskellige træsorter, farver og materialer i øvrigt. Alle plakaterne bliver ligeledes trygt på et dansk trykkeri, og er ligeledes af meget høj kvalitet. Dermed er de danske kunder sikret plakater af meget høj standard.

 

Uanset om det er abstrakte malerier eller plakater med citater du er på udkig efter, kan du med fordel besøge galleriet, der er i konstant udvikling og hele tiden får ny og moderne kunst på lager.