Rengøring af hjem kontra virksomhed

Virksomhedens ydre er en del af det vigtige førstehåndsindtryk. Men hvad betyder flot arkitektur og lækkert interiør, hvis der ikke er rent? Snavs i hjørnerne giver kunderne indtryk af, at der ikke er styr på tingene. Derudover påvirker det selvfølgelig de ansatte.

Enhver virksomhed bør investere i professionel erhvervsrengøring. Der er stor konkurrence blandt rengøringsfirmaerne på Sjælland, og det er vigtigt at vælge med omtanke.

Hvem ser snavset?

Udover familie og venner er det kun dig selv, der mærker til rod og møg indenfor hjemmets fire vægge. Her kan du måske godt finde på at udskyde vinduespudsningen, og du lægger ikke mærke til spindelvævet i loftet.

I en butik kan en ren udstillingsrude derimod være direkte afgørende for, om du sælger dine varer.

Der er en verden til forskel på rengøring af et hjem og en butik, fabrik eller kontorbygning. Husk på, hvor mange mennesker der benytter lokalerne hver eneste dag.

Du bør derfor fokusere på forskellige ting, når du søger det rette firma til opgaven.

Det kan måske være rart at have en fast rengøringsdame i hjemmet, som familien er på fornavn med. Når det kommer til et supermarked med flere hundrede ansatte, er dette måske mindre vigtigt.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil der ikke være samme behov.  Det handler derfor om at vælge en skræddersyet rengøringsløsning fra et pålideligt firma med god kundeservice. Søger du erhvervsrengøring på Sjælland, kan du få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.

Det kan være svært at gennemskue, hvordan rengøringsfirmaerne adskiller sig fra hinanden. Der er mange om buddet, uanset om du har en lille, mellemstor eller stor virksomhed. Og de fleste reklamerer med de samme ting. Det er især grundighed, effektivitet og gode priser.

Det kan være en smart at hyre alle slags ejendomsservices fra samme firma. Udover rengøring kan der f.eks. være vinduespudsning, trappevask og skorstensfejning. De store firmaer, der udbyder erhvervsrengøring på Sjælland, har ofte pakketilbud. 

Miljøvenlig rengøring

De seneste år er vi blevet bedre til at tænke klimaløsninger ind i hverdagen. Man ser det overalt i de danske hjem. Vi sorterer husholdningsaffald, køber genbrug og energirenoverer i hjemmet. Der er samtidig kommet mere fokus på at undgå kemi i vores sæbe, lotion osv.

Samme tendens ses i stigende grad ude i virksomhederne. Udover at være godt for klimaet betyder miljøhensyn noget for virksomhedernes image. Det ser ganske enkelt bedre ud på bundlinjen at tænke grønt.

Et stigende antal rengøringsfirmaer er hoppet med på den grønne bølge. Det kan f.eks. være ved at genanvende plastemballage og bruge svanemærkede rengøringsmidler uden parfume. En anden måde er ved at dosere sæben korrekt. Der er ingen grund til at hælde litervis af varmt sæbevand direkte i afløbet.

Vi må ikke glemme, at rengøring har en stor betydning for vores helbred. Det handler ikke kun om, hvad man umiddelbart kan se. Meget snavs er usynligt, ligesom lugte skaber et dårligt indeklima.

Sørg derfor for at vælge erhvervsrengøring, der både er grundig og miljøvenlig.