Lyst til amerikansk fastfood i høj kvalitet?

Et pizzaria er ikke bare et pizzaria. De fleste har prøvet at få pizza fra det lokale sted, og ofte er dette en nødløsning, når man ikke kan beslutte, hvad man skal have til aften. Forestil dig at der fandtes steder, hvor du gladeligt tog hen for at købe pizza. Ikke bare fordi det var nemt, men fordi pizzaerne var så gode, at du virkelig længtes efter dem.

Disse steder findes der et par stykker af i landet. Der er selvfølgelig tale om amerikansk inspireret steder, der sælger rigtig amerikanske pizzaer. I Århus, eller nærmere betegnet Århus C, kaldes dette sted Mackie’s Pizza & Cantina. Dette sted er blevet utrolig kendt for deres amerikansk inspireret pizzaer, der er højt belagt med fyld og samtidig har en sprød og tynd bund. Ifølge dem selv, serverer de Danmarks bedste pizza.

Maden kombineres med en oplevelsesrig aften

Hos Mackie’s har de valgt at holde fast i visse klassikere i deres menukort. Stedet har eksisteret siden 1970’erne men først i 1980, hvor stedet blev overtaget af en DJ ved navn Mickey Lee, begyndte den forvandling, der gør stedet til det, det er i dag. Et par af klassikerne på menukortet bevaret. Her er der fx tale om pizzaerne Highlander, Harley D. og Chicken George, der har fået lov at blive på menukortet siden 1980’erne, og da de udgør nogle af storfavoritterne hos Århusianerne, har de fået lov at blive.

Ud over pizza, burgere og nachos, får du på en amerikansk inspireret restaurant som denne også en oplevelse. På væggene finder du legendariske guitarer, signerede spillertrøjer fra kæmpe fodboldstjerner og en masse andre spændende souvenirers fra sportens verden.

Hvis du er til rock ’n’ roll

Mens du nyder din mad hos Mackie’s, spilles der i baggrunden lidt halvhøj rock ’n’ roll. Kombinationen af den gode musik og alle udsmykningerne fra sportens og musikkens verden er med til at skabe den stemning på stedet, der gør at folk gladelig vender tilbage. I forbindelse med fx landskampe er der rigtig mange, der gerne vil nyde kampen, mens de får en god øl, lidt god mad og lidt musik.

Netop den stemning har også gjort, at ikke kun århusianerne er vilde med stedet. Også store kendisser som fx Kronprins Frederik og Alice Cooper har været forbi stedet og nydt det med velbehag.

Faktisk er stedet så populært i Århus, at serverer til mange af byens diverse arrangementer, og de sørger for livemusik i byens festuge. Der er altså ingen tvivl om at Mackie’s Pizza & Cantina er den del af Århus centrums hjerte. Dette skyldes en stolt traditionsrig pizza kombineret med god musik, live sport og flotte udsmykninger. Stedet er uden tvivl et besøg værd, næste gang du får lyst til pizza, men virkelig ikke orker den sædvanlige fedtede pizza, fra det lokale pizzaria. Hvis du vil vide mere om stedet, kan du klikke på kildelinket efter artiklen. Kilde: https://www.mackiespizza.dk/