Lær alt om de populære bitcoins

Hvis man har fulgt bare en lille smule med i, hvad der sker i verdenen lige nu, har man helt sikkert hørt om kryptovalutaen bitcoins. Hvad dette er for en størrelse, kan være svært at overskue, og selvom de fleste har hørt ordet bitcoins, er det de færreste, der egentlig ved, hvad der snakkes om. Da det netop er så svært, har mange droppet at forstå, hvad man egentlig snakker om. Dog behøver det ikke at være så besværligt, og derudover kan det være en fordel, at man ved en smule om kryptovalutaer, da de muligvis kan komme til at spille en rolle i fremtiden. Da flere og flere ting foregår over internettet, ville det give mening, at man begyndte at bruge disse digitale valutaer, der passer ind i den digitale tidsalder. På sider såsom https://bettercoins.dk kan man finde omfattende beskrivelser af bitcoins, som særligt kan være brugbare, hvis man ønsker at gøre brug af denne valuta.

 

Som det allerede er nævnt, så er bitcoins en digital valuta eller en kryptovaluta, som det også kaldes. Må mange måder fungere bitcoins præcis ligesom andre typer af valutaer. Her vil man måske spørge sig selv, hvad der da er så specielt ved netop bitcoins. Først og fremmest er denne valuta digital, og er altså derfor tilpasset den verden, som vi lever i netop nu. Mens de fleste valutaer er bundet til et særligt land, er det ikke tilfældet med bitcoins. Dette er en kæmpe fordel, hvor landegrænserne i mange henseende er udviskede netop på grund af internettet.

Dette betyder altså også, at man nemt og hurtigt kan sende penge over landegrænser uden de høje gebyrer. Før i tiden har det været lidt af en opgave, hvis man har skulle sende penge fra for eksempel Sydafrika til Danmark, da det gerne har kostet en del, og at det derudover har kunne tage flere dage. Dette skyldes, at de andre typer af valutaer har haft banken som mellemled, hvilket både har krævet gebyrer og tid, når disse har skulle validere transaktionerne. Bitcoin er altså en valuta, der er tilpasset den tid, som vi lever i, og kan derfor passende blive en valuta med betydning i fremtiden.

Bitcoin er en decentraliseret valuta

Som det allerede kort er blevet nævnt i det ovenstående, så kan man blive fri for både gebyrer og lang vente tid, når man betaler med bitcoins, da banken som mellemled er forsvundet. Dette betyder altså, at bitcoins er en decentraliseret valuta. Det er altså ikke kontrolleret er stater eller banker, hvilket adskiller valutaen fra så mange andre. Derimod er det miner, som kan være professionelle såvel som individer, der sørger for at transaktionerne bliver valideret. Disse miners bliver givet nogle svære og meget komplekse regnestykker, som herefter udregnes. Teknologien bag denne validering ligger på nettet, og det er derfor muligt for alle og enhver at se, hvordan bitcoins fungerer. Dette gør valutaen til en utrolig gennemsigtig og åben valuta. Derudover bliver alle transaktioner gemt i noget, som går under navnet blockchain, som fungerer på en måde, der gør, at det er umuligt at hacke systemet, hvilket er alfaomega, når man arbejder digitalt.

Viden er vigtig inden, at man begynder at handle med bitcoins

Som det allerede er blevet antydet kunne valutaer såsom bitcoins sagtens komme til at spille en rolle i fremtiden, der kun vil blive mere digitaliseret. Derfor giver det også god mening, at man begynder at overveje, hvad denne valuta er for en størrelse. Da ting, der kun findes digitalt, kan virke utrolig uhåndgribelige, er det en god idé at sætte sig ind i konceptet, før man begynder at handle med bitcoins.