Hvilken form for vape skal du vælge?

Ryger du også E-cigaretter, eller overvejer du at begynde? Der er mange, som vaper og ryger E-cigaretter, og selvom mange har deres tvivl med hensyn til sundheden, så er der alligevel mange, som vaper.

Vidste du, at der findes mange forskellige slags E-cigaretter? En af de store forskelle ved at ryge vape og ryge forskellige cigaretter er, at du kan få E-cigaretter med mange forskellige smage. Hvad synes du bedste om? Læs med her og bliv måske klogere på det.

Vape med smag

Der findes som sagt mange forskellige smage, når det kommer til E-cigaretter. Smagen findes i den væske, den såkaldte E-væske, som man fylder i sin E-cigaret. Når man så ryger, kan man smage den valgte smag i dampen.

Der findes vildt mange smage at vælge mellem. Der findes et væld af forskellig E-væske med smag af frugt, og du kan også få noget med smagen af lakrids. Eller hvad med den populære mint eller pebermyntesmag?

Hvis du ikke helt ved, hvad du er til, er den bedste metode at afprøve nogle af de forskellige smage. På denne måde finder du bedst ud af, hvad du kan tænke dig. Du kan evt. købe lidt forskelligt og så smage disse.

Alternativt kan du forhøre dig hos din forhandler, som måske kan give dig et tip eller to. Ellers kan du også altid starte ud med nogle af de mest populære smage, da dette er smage, som de fleste synes om.

Forskellige smagssammensætninger

Nogle steder kan du købe E-væske, som er designet med nogle helt unikke smagssammensætninger. Her har man eksperimenteret med at sammensætte gamle smage og på denne måde skabe nye, og heraf har man fået skabt nogle nye spændende smagssammensætninger.

Bl.a. hos dk.vape.se finder du et kæmpe udvalg af vape med helt unikke smage, og disse er ofte på tilbud. Du kan fx få en så unik smag som “Orange licorice”, som altså smager af både appelsin og lakrids. En anden mulighed for en unik smag er den såkaldte “Mango milkshake” – lyder det ikke lækkert?

På denne side kan du ikke kun købe e-væske, du kan også købe E-cigaretter. Hvis du leder efter nyt vape-udstyr, er dette altså et godt sted at tjekke ud.

Undgå klam tobaksånde

En af de helt store fordele ved at ryge E-cigaretter med smag er, at du undgår at få klam tobaksånde, som man får, når man ryger normale cigaretter. Med E-cigaretter er det nærmest omvendt.

Her ryger du uden at få dårlig ånde – måske bliver din ånde endda nærmest bedre af at vape, idet E-cigaretten kan have en super lækker og frisk smag?

Nogle synes, det er træls og ubehageligt at gå rundt med dårlig ånde. Her kan vape være et godt alternativ. Hvis du ryger cigaretter og har en masse problemer med dårlig ånde, kan det altså være, at du skal overveje at skifte til E-cigaretter i stedet.

E-cigaretter har også nogle sundhedsmæssige fordele, som cigaretter ikke har, hvilket er endnu et plus.