Har du endnu ikke fået Solfilm på dine vinduer?

Der er en glædelig nyhed til alle Vejle beboere og de som bor i området. Det er ikke længere din skæbne, at solens skadelige uv-stråler irriterer og generer dig og dine passagerer. Med solfilm på dine vinduer, kan du nu helt trygt tage dit barn med på en lang køretur, dit barn kan læne sig op ad vinduet og sove. Dit barn kan også kigge ud af vinduet, uden at solens stråler irriterer.  Solfilm vil gøre jeres køreture sjovere og behageligere. Med solfilm siger du nej tak til irritation af solens stråler.

Solfilm er et praktisk fund, der også kan være til gavn, hvis du har dyr. Dyr minder på mange måder om mennesker, og dyr bliver også irriteret af solstråler under køreture – især lange køreture. Du kan med solfilm også give dine dyr en god og behagelig køretur. Solfilm er nok et af de få ting, du ikke vil fortryde – det er winwin på mange måder. Du får en glædelig køretur, dine børn kan sove i bilen og nyde udsigten ud af vinduet, mens i kører. Hvis du har dyr med på turen, vil de også nyde turen.

 

Solfilm er også godt for dine sæder

 

Det er en kendsgerning at solens kraftige stråler kan give misfarvninger på bilens interiør – sæderne, læder og plastik kan blive falmet af solens stråler. Hvis du har investeret i en dyr bil, så bør du også passe på det. Du skal passe på det, fordi du gerne vil have bilen skal se fin og attraktiv ud – også om 10 og 15 år. Også ser en bil der har falmede interiør også bare grimt ud.

 

Ligesom du skal pleje din bils motor og andre dele, bør du også pleje interiør – det kan nemlig også trække prisen ned, når du en gang skal sælge det. Man køber ikke en bil for at sælge det igen, men man køber heller ikke en Mercedes eller Ford og lader skæbnen passe på det. selvom man ikke vil sælge bilen, så bør den mulighed altid stå åben – derfor bør bilen også være velplejet så du ikke taber på salget.

 

På mange måder er solfilm en god investering, Det er en investering i en god familie oplevelse – lang køreture uden irritation fra solen. Det er en investering for dine dyr og til sidst er det en økonomisk investering.