Få en robotstøvsuger lidt udover det sædvanlige

Du kender nok den efterhånden almindelige robotstøvsuger, der med et enkelt tryk på en knap kan rengøre dine gulve på ingen tid. Den er kendt for at skåne mennesket for rengøring og støvsugning af hele huset hver eneste uge. En robotstøvsuger giver dig muligheden for at bruge dine dyrebare timer på noget andet end at svinge støvsugeren.

Det smarteste er dog, at der nu også udvikles apps til støvsugerne. Start robotstøvsugere med app og programmér den, også selvom du ikke er i nærheden af robotten. Disse gratis apps er nogle, som de fleste brands efterhånden udvikler, og det har aldrig været nemmere at gøre rent!

Robotstøvsuger med app – sådan fungerer det

Start robotstøvsugere med en app, lige meget hvor du befinder dig i verden. Du kan altid åbne appen hvis du skal ændre på det område den skal støvsuge, og du kan også bestemme hvornår den starter og slutter. Du kan vælge at sætte en virtuel væg op, hvis der er et sted robotten ikke skal befinde sig.

Med en app kan du blandt andet følge din robot og se hvor langt den er med rengøringen og hvor store arealer den har nået. Sæt en timer så den gør rent imens du f.eks. er på arbejde, eller hvis du befinder dig på ferie, kan du også sætte den i gang fra hvor som helst og når som helst. Så er du sikker på at komme hjem til et rent og pænt hjem.

Du kan også sætte robotstøvsugeren på pause når der kommer gæster forbi, så den ikke forstyrrer. Der er mange smarte funktioner, og det er selvfølgelig forskelligt fra mærke til mærke, hvordan deres app fungerer. Undersøg de forskellige muligheder, for at finde den app, der lever op til dine forventninger. Der vil uden tvivl være en, der fungerer supergodt hjemme hos dig.

Altid med på den nyeste opdatering

Du behøves ikke at købe en ny støvsuger eller at downloade en nyere app for at være med på bølgen. Når producenten finder på nye, smarte ændringer til appen, vil du kunne opdatere løbende, og dermed få det maksimale ud af dit produkt.

Du kan altså nemt få installeret de nyeste ændringer, og dermed være sikker på at have den seneste software. Det er både nemt og utroligt smart! 

Frihed til familien

Slut med at gøre rent hver gang nogen har haft sko på i gangen, hver gang støvet har lagt sig igen eller når hunden har slæbt jord med ind. Du får et altid poleret gulv med en robotstøvsuger og tilhørende app. Nyd en stund i haven eller gør noget ekstra ud af aftensmaden, imens robotten kører sin daglige rute i dit hjem, og efterlader det skinnende rent.

De fås til en overkommelig pris, der uden tvivl er det hele værd. Det er ikke alt man behøver at klare selv, blot fordi man altid har gjort det. Let et pres fra skuldrene med dette produkt, og fyld dit liv med ting, der giver mere mening end rengøring!