Derfor skal I holde konfirmationsfesten på et gods

Når man har et barn, som snart skal konfirmeres, så betyder det også, at der skal forberedes en masse forskellige ting, for det skal jo gerne være en helt særlig dag. Der skal laves gæsteliste, findes konfirmationstøj, laves en lækker menu, og så skal man ikke mindst finde et godt sted at holde konfirmationen. Det kunne meget vel være på et gods som Skrøbelev Gods på Langeland, fordi det på mange måder er det perfekte sted at holde en konfirmationsfest.

I kan læse mere om Skrøbelev Gods på https://www.skrobelevgods.dk/bryllup-og-fest/konfirmation-konfirmationsfest/, og ellers kan I herunder læse mere om, hvorfor det er en rigtig god ide at holde konfirmationsfesten på et gods.

Noget udover det sædvanlige

Konfirmationen skal gerne være en del, som er helt særlig, og derfor skal man også gå all in på alle de områder, hvor det er muligt – det gælder selvfølgelig også lokation.

Det kan selvfølgelig sagtens være hyggeligt at holde sin konfirmationsfest i et forsamlingshus, på en restaurant eller hvor der nu ellers er tradition for at holde det, men det giver bare noget særligt til stemningen, hvis konfirmationen bliver holdt på et gammelt gods, et slot eller lignende. Det er bare lidt ekstra, og når det nu også er denne særlige dag, der skal fejres, er det bestemt også alle pengene værd. Derudover vil man, hvis man eksempelvis vælger Skrøbelev gods ved Fyn, også kunne få en lækker menu inkluderet samt underholdning, så på nogle områder er det faktisk også en meget praktisk løsning i forhold til konfirmationen.

Mulighed for en god gåtur i smukke omgivelser

Derudover er det også rigtig dejligt for gæster at være til fest i et dejligt område. Det kan nemlig godt blive lidt tungt at sidde i den samme stol i et proppet lokale i lang tid ad gangen, og derfor kan man også få brug for lidt luft i løbet af dagen. Man kan selvfølgelig få luft uanset hvor man er til konfirmation, men hvis festen bliver holdt på et gods, så kan man næsten gøre det til underholdning i sig selv at gå en tur. Det er nemlig nogle lidt mere spændende omgivelser at gå rundt i, og ofte vil man være omringet af rigtig smuk natur, hvis man er på et slot, gods eller lignende.